Zobacz temat
| |||||||
|
|||||||

|
| 22-12-2008 12:09 | Edytowane przez Tomasz Rochatka 22-12-2008 18:25 |
Postów: 14 Data rejestracji: 04.06.07 Miejscowość: Gwda Wielka ![]() |
|
Witam ! Sklejam mało,nawet bardzo mało.Raz na pół roku =).Dlatego nie mam takiej wprawy jak wy,koledzy.Ale czasami mam chec stworzenia czegos i poprostu to robie.Są to moje pierwsze figurki jakie sklejałem,jak na pierwszy raz wydaje mnie sie całkiem okej. Zestaw : Academy German Machine Gun Team Set skala 1:35. Oceniajcie i komentujcie ![]() ![]() ![]() Cholera nie kumam jak wrzucac teraz zdjecia bezposrednio na forum ; / Zrobiłem co trzeba. Na przyszłosc: "pobierz pozostałe kody" -> "miniaturka na forum" T.R.
|
| 22-12-2008 12:37 | Edytowane przez Krzysztof M 22-12-2008 12:52 | ||
Postów: 553 Data rejestracji: 04.11.07 Miejscowość: Gdynia ![]()
| ||
|
Masz na dole taki obrazek(kulka ze strzałką)klikasz to i pomiędzy [url] wstawiasz tekst [/url] i nie korzystaj z fotosika już prędzej imageshack(do linków)a zdjecia-masz na dole strony(chodzi o ta ze zdjęciem)takie linki bierzesz ten img znowu klikasz w dolnych obrazeczkach takie jakby zdjęcie i pomiędzy komendę rozpoczynającą img a komendę kończąca /img wklejasz swój link Ok teraz model.Podstawka mi się podoba,jesteś na dobrej drodze co do dioram,figurki-jak na początek to w sumie trudno aby były dobre,brak jakiegokolwiek cieniowania ,niedoszlifowania(np:hełm)spodnie miały być pewnie szare a wyszły ci niebieskie.Sam przerabiałem ten zestaw co trochę cie usprawiedliwia.Ogólnie powiem powinieneś częściej ćwiczyć,bo takie składanie raz na pół roku to wiesz-nic w twojej technice nie zmieni.Niech Moc będzie z tobą ![]() pzdr
|
| 22-12-2008 18:27 | ||
Postów: 685 Data rejestracji: 23.08.06 Miejscowość: Tarnowskie Góry Wiek: 19
| ||
|
Teren wygląda ok. Figurki nie. Kup i zacznij używac szpachlę, pobaw się z cieniowaniem- tak na przyszłośc. pozdr
|
| 10-01-2009 17:40 | Edytowane przez Michal 10-01-2009 17:41 |
Postów: 253 Data rejestracji: 19.07.07 Miejscowość: Jarosław Wiek: 17 ![]() |
Musisz popracować nad figurkami - tak jak już było powiedziane kup szpachlę, spróbuj cieniować figurki. Staraj się malować dokładnie i nie zostawiać zbędnych szpar. Poza tym reszta wygląda ładnie. Oby tak dalej!
|
| 28-07-2010 17:42 | ||
Postów: 6 Data rejestracji: 28.07.10 Miejscowość: Święcichowo Wiek: 15 ![]()
| ||
Jak wspomniałeś że sklejasz rzadko to i tak odwaliłeś kawał dobrej roboty. Twoja dioramka jest ciekawa jak na dudowę na małym metrażu, ale musisz się podciągnąć z figurkami. Gratulacje, powodzenia z przyszłymi modelami.
K. Pelowski
|
Opcje
| Przeskocz do forum: |
Forum powered by fusionBoard
Linki do tego tematu
|
|
|
| URL: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |